Mijn Kerstverhaal - iLuce
Ik wist niet dat licht zoveel met je als persoon doet. Ik wist niet dat je zo blij kon worden van licht.
licht, lampjes, lichtjes, kerst, winter, 1e kerstdag, 2de kerstdag, kerstboom, kerstspullen, kerstverlichting, kerst, rudolf, rendieren
18242
post-template-default,single,single-post,postid-18242,single-format-standard,_masterslider,_ms_version_3.5.1,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,columns-4,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Mijn Kerstverhaal


Mijn Kerstverhaal

Deze keer wil ik graag een persoonlijk verhaal met jullie delen. Elk jaar ben ik weer erg onder de indruk van alle mooie lichtjes die je overal in de winkelstraten kunt vinden in aanloop naar de Kerstdagen in november en december. En ik hoor steeds van vriendinnen dat vooral Londen zo prachtig versierd is voor en tijdens de Kerstdagen. Dus dit jaar heb ik besloten om mezelf te trakteren op een lang weekendje Londen. Heerlijk slenteren door de straten en genieten van de prachtige etalages. Wat mij opviel was hoe mooi de straten versierd zijn, vooral ’s avonds. Overal lampjes, lichtjes en prachtige kerstbomen. M’n vriendin had niet overdreven, sterker nog ik vond het nog veel mooier dan ik vooraf had verwacht.

Nu ben ik alweer een paar weken terug in Nederland en denk nog vaak terug aan m’n reisje naar Londen. Elke keer als ik weer terug denk aan al die mooie lichtjes word ik weer heel gelukkig en blij.

Ik wist niet dat licht zoveel met je als persoon doet. Ik wist niet dat je zo blij kon worden van licht.

– Marije –

Geen reactie's

Geef een reactie