De eerste zonnestralen - iLuce
Laat je inspireren op de site en op de Pinterest pagina van iLuce en haal heel eenvoudig het voorjaar bij je binnen.
verlichting, verlichtingwinkel, lichtplan, lichtexpert, Pinterest
18240
post-template-default,single,single-post,postid-18240,single-format-standard,_masterslider,_ms_version_3.5.1,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,columns-4,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

De eerste zonnestralen

De eerste zonnestralen

Het voorjaar staat weer op het punt van beginnen. Heerlijke lange dagen en lekker licht. Dat is voor mij altijd het begin naar de zomer, een prachtige tijd in het jaar. Toch kan het ook in deze periode nog soms snel donker worden, zeker op een sombere en regenachtige dag.

Gelukkig kan ik in mijn huis dan nog wel het voorjaar naar binnen halen. Afgelopen winter heb ik namelijk met een lichtexpert een heel mooi en functioneel lichtplan gemaakt. Op basis van dit plan heb ik wel 20 verlichtingswinkels bezocht en ook online heb ik heel veel prachtige lampen gevonden. Even een persoonlijke tip, op Pinterest kun je echt de meest mooie lampen vinden. In allerlei vormen en maten en voor elk soort interieur en elke smaak. Gewoon lekker op de bank.

Dus op een dag dat het weer wat somberder is en ik toch wil genieten van het voorjaar, zet ik mijn verlichting thuis zachtjes aan. Zo kan ik elke dag genieten van prachtige zonnestralen in mijn huis.

Laat je inspireren op de site en op de Pinterest pagina van iLuce en haal heel eenvoudig het voorjaar bij je binnen.

– Marije –

Geen reactie's

Geef een reactie