Het mooiste licht komt uit Zuid-Europa - iLuce
Bij iLuce hebben we onze nieuwe collectie geïnspireerd op de Glass Collection. Een prachtige serie van glazen lampen. Een serie van hanglampen prachtig glas en glazen tafellampen met bijzondere kappen gemaakt van velours. Dat geeft de lampen een zeer warme en kwalitatief mooie uitstraling. Hiermee haal je die heerlijke sfeer in huis.
Glass Collection, glazen lampen, verlichting, online kopen, tafellamp, hanglamp, bijzondere kappen
18230
post-template-default,single,single-post,postid-18230,single-format-standard,_masterslider,_ms_version_3.5.1,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,columns-4,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Het mooiste licht komt uit Zuid-Europa


Het mooiste licht komt uit Zuid-Europa

Binnenkort begint de zomervakantie weer. Ik kan niet wachten, heerlijk op vakantie naar Zuid-Europa waar het licht altijd mooi is. Zeker aan het begin en einde van de dag. Maar ook tijdens de zwoele, zachte zomeravonden. Wat mij dan altijd opvalt is hoe mooi de verlichting is en hoe bepalend dat is voor de sfeer. Hoe krijgen ze dat toch voor elkaar? Hoe kan ik die Zuid-Europese sfeer ook thuis krijgen? Wat is er zo bijzonder aan de lampen en de verlichting?

Tijdens m’n laatste vakantie ben ik daar wat beter op gaan letten en het viel me op dat er veel glas wordt gebruikt in de verlichting. Vooral op de terrassen, strandtenten en restaurants. Na wat navraag te hebben gedaan kwam ik erachter dat dit allemaal lokaal gemaakte lampen zijn die al honderden jaren op dezelfde ambachtelijke wijze worden geproduceerd. Waarbij het glas zorgt voor de zachte en warme sfeer van het licht.
Bij iLuce hebben we onze nieuwe collectie daarop geïnspireerd, de Glass Collection. Een prachtige serie van glazen lampen. Een serie van hanglampen prachtig glas en glazen tafellampen met bijzondere kappen gemaakt van velours. Dat geeft de lampen een zeer warme en kwalitatief mooie uitstraling. Hiermee haal je die heerlijke sfeer in huis.

Als ik na deze zomer weer thuis kom van m’n vakantie naar Zuid-Europa ga ik deze verlengen met de prachtige en sfeervolle lampen die mijn huis omtoveren tot een Mediterraan paradijsje.

– Marije –

Geen reactie's

Geef een reactie