Licht in het donker - iLuce
iLuce biedt een breed scala aan (design) lampen. Keuze uit meer dan 300 artikelen!
vloerlamp, online, kopen, verlichting, hanglamp, tafellamp, lichtbronnen, kappen, lamppoten, poot, armaturen, fitting, gloeilamp,
19768
post-template-default,single,single-post,postid-19768,single-format-standard,_masterslider,_ms_version_3.5.1,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,columns-4,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Licht in het donker

Hoewel ik erg kan genieten van de zon en het strand heeft de winter toch ook iets magisch.
Het knusse warme gevoel van binnen zitten met mijn warme kop thee nu de eerste echte kou Nederland binnen treedt kijk ik om mij heen en voelt het toch lekker. Thuis zijn. Voor mijn werk ben ik veel buiten de deur en veel op reis en kom op de meest prachtige plekken. Maar toch verlangt een klein stukje in mijn achterhoofd altijd weer naar thuis.

Thuis waar de donkere avonden zorgen voor een rustig gevoel van binnen, het dekentje op de bank, de kaarsjes die ik elke dag weer aanzet in combinatie met prachtige verlichting voelt voor mij perfect.

Ik heb nu een kleine week geleden mijn hele huis verbouwd, Ik wilde weer mee met de trends aangezien mijn huis al 2 jaar niet ‘’ge-update’’ was. Het voelt precies goed, nieuwe meubels, mooie zachte kleuren in heel belangrijk goede verlichting. Eigenlijk ben ik pas sinds de verbouwing bezig met verlichting en wat licht eigenlijk voor je interieur kan betekenen. Voorheen waren het echt meer de kleine aanpassingen die ik deed, kleine accessoires en kleedjes en dergelijke. Daarmee deed ik veel aan mijn interieur maar voor mijn gevoel nooit genoeg. Ik ben zelf naar de Woonindustrie in Nieuwegein geweest en daar kwam ik zoveel inspiratie tegen voor mijn interieur.

Als ik tijdens de regenachtige dag weer om mij heen kijk terwijl ik met een kop thee onder een dekentje lig krijg ik een warm gevoel. Het voelt precies goed voor mij.

Laat de winter maar beginnen.

Sanne

Geen reactie's

Geef een reactie