iLuce | Maak je huis weer gezellig na de kerstdagen
iLuce biedt een breed scala aan (design) lampen. Keuze uit meer dan 300 artikelen!
vloerlamp, online, kopen, verlichting, hanglamp, tafellamp, lichtbronnen, kappen, lamppoten, poot, armaturen, fitting, gloeilamp,
20138
post-template-default,single,single-post,postid-20138,single-format-standard,theme-bridge,cookies-not-set,_masterslider,_ms_version_3.5.3,woocommerce-no-js,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,columns-4,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Maak je huis weer gezellig na de feestdagen

Bijna weekend! Grote kans dat je dit weekend je kerstboom weg doet. Weg gezellige sfeer… Of toch niet? Wij geven je vier leuke tips om je huis weer gezellig te krijgen na de kerstdagen!

Weg sneeuwdecoraties en glitters, hallo schoon en opgeruimd huis!
Houd eens een goede winterschoonmaak. Ja, dat is vanaf nu ook een ding. Zorg dat alle dennennaalden verdwijnen, boen die leuke sneeuwmannen van nepsneeuw van je ramen met aceton, maak je oven goed schoon en haal alle glitterdecoraties weg. Nou kijk eens aan, een heel nieuw huis!

(Not so) Extreme home make-over
Kijk eens goed naar je mooi opgeruimde huis, en bedenk je of je niet iets veranderd wilt hebben. Verschuif eens met meubels. Bekijk de woontrends voor het nieuwe jaar en kijk hoe jij deze kunt toepassen, Begin met wat kleinere accesoires, zoals lampen of vazen, en breidt dat uit.

Meer licht
Nu alle glitters, kerstlampjes en andere tierlantijnen verdwenen zijn, betekent het niet dat je woonkamer in een kil hok hoeft te veranderen. De oplossing? Meer licht! Zet een mooie iLuce vloerlamp waar de kerstboom stond, of een gave tafellamp op een kaal tafeltje. De rest van je huis vul je met kandelaars en waxinelichtjes.

‘Hygge’ avondjes
Je hoeft echt niet altijd je huis uit om een gezellig avondje te hebben. Doe zoals de Denen, en blijf lekker ‘hygge’ thuis! Nu je alle kerstfilms weer gezien hebt, kun je andere films en series kijken. In je joggingspak en met lekker veel kaarsjes aan natuurlijk.

Geen reactie's

Geef een reactie