Lampen van natuurlijke materialen
De lampen in deze collectie zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout en glas. Hierbij breng je de natuur in huis en geef je een warme sfeer aan je interieur.
Lampen, verlichting, nature, natuur, natuurlijk, materialen, hout, glas, warme sfeer, interieur, hanglamp, tafellamp, wandlamp, vloerlamp, lampenkappen, kappen, buiten, diervriendelijk, love nature, blue, online, shop
19316
page-template-default,page,page-id-19316,theme-bridge,cookies-not-set,_masterslider,_ms_version_3.6.4,woocommerce-no-js,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,columns-4,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
Skandi_iluce

Scandinavisch design.

De lampen in deze collectie zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout en glas. De kleuren binnen het Scandinavische design zijn voornamelijk zachte pasteltinten gecombineerd met veel wit en hout, dit maakt je huis een oase van rust maar geeft toch genoeg warmte om je echt thuis te voelen.
Dus zoek jij een mooie lamp welke jouw interieur afmaakt en perfect past in jouw oase van rust, dan ben je hier aan het juiste adres.
X